Gå til sidens hovedinnhold

I natt: Leder død, flere skutt og Trump med korona

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 21. november.

574 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det var ved midnatt natt til lørdag registrert 32.011 koronasmittede personer her i landet. Det er en økning på 574 meldte tilfeller siste døgn. Det er 96 færre enn dagen før.

127 koronapasienter var fredag innlagt på sykehus. Det er elleve færre enn dagen før og andre dag på rad at tallet på innlagte går ned. Til sammen er 307 koronasmittede personer døde i Norge siden mars.

Flere skutt på kjøpesenter i Wisconsin

Minst åtte personer ble skadd da en person åpnet ild på et kjøpesenter i en forstad til Milwaukee i Wisconsin fredag. En av de skadde er en tenåring. Politiet opplyser fredag kveld at skytingen trolig skjedde etter en krangel.

Avis: al-Qaida-lederen er død

Al-Qaidas leder og Osama bin Ladens etterfølger Ayman al-Zawahri døde tidligere i november av naturlige årsaker, bekrefter afghanske og pakistanske sikkerhetskilder og al-Qaida-tilknyttede personer overfor den saudiarabiske nettavisen Arab News.

Trump Jr. koronasmittet

President Donald Trumps sønn, Donald Trump Jr., har fått påvist koronasmitte. Han er dermed den siste i rekken av personer knyttet til den amerikanske presidenten som har fått påvist smitte. Trump Jr. har ikke symptomer, og isoleres nå, opplyser en talsperson.

Kommentarer til denne saken