854 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 854 koronasmittede i Norge. Det er 491 flere enn samme dag i forrige uke.

Den siste uken er det registrert til sammen 5.254 nye smittetilfeller i Norge. 1.888 av tilfellene er registrert i Oslo. Det tilsvarer 36 prosent. 177 koronapasienter var lørdag innlagt på sykehus. Det er 18 flere enn dagen før.

Halvparten sier de foretrekker Erna som statsminister

I alt sier 52 prosent av de spurte at de vil gi Høyre-leder og statsminister Erna Solberg tillit i fire nye år. Samtidig sier 38 prosent sier de foretrekker Ap-leder Jonas Gahr Støre. Det viser VGs statsministermåling i mars.

Det er en økning på tre prosentpoeng for Støre siden januar. Solberg taper tre prosentpoeng i samme periode.

USA krever slutt på forfølgelse av opposisjonelle i Russland

USAs utenriksminister Antony Blinken ber Russland slutte å forfølge «uavhengige stemmer» etter en massepågripelse av personer som deltok på et politisk møte.

Russiske sikkerhetsstyrker aksjonerte mot et politisk møte i Moskva lørdag. Nesten alle de 200 som deltok på møtet, ble pågrepet.

Bokselegenden Marvin Hagler er død

Marvin Hagler, som var den ubestridte mesteren i mellomvektsklassen i årene 1980 til 1987, er død. Han ble 66 år gammel. Den tidligere bokseren døde hjemme lørdag, meddeler kona Kay G. Hagler på Facebook.

Marvin Hagler, som fikk tilnavnet «Marvelous», var aktiv mellom 1973 og 1987. Han sto for noen av de meste legendariske kampene i det som er regnet som boksingens gullalder.

Lopez og Rodriguez avviser brudd

Sang- og skuespillerstjernen Jennifer Lopez og den tidligere baseballproffen Alex Rodriguez avviser meldingene i flere andre amerikanske medier fredag om at kjendisparet hadde brutt forlovelsen og gått hver til sitt.

– Alle meldinger er unøyaktige. Vi jobber oss gjennom noen ting, heter det i en uttalelse fra paret.