Alle nødetatene rykket ut til en boligblokk i Christian Michelsens gate i Oslo etter at det ble observert åpne flammer på taket. Brannen ble slukket etter halvannen time.

Det ble observert både røyk og åpne flammer på taket og beboere i to oppganger ble evakuert. Ifølge politiet er ingen personer skadd, men to av leilighetene er ubeboelige.

Trumps koronarådgiver trekker seg

Scott Atlas, en av president Donald Trumps koronarådgivere som var skeptisk til tiltak for å kontrollere koronavirusutbruddet, forlater Det hvite hus.

Han hadde ingen erfaring med samfunnsmedisin og infeksjonssykdommer da han ble hentet til Det hvite hus i sommer, og han har blant annet spilt ned betydningen av munnbind for å hindre spredningen av viruset.

322 nye koronasmittede registrert siste døgn

Ved midnatt natt til tirsdag var det registrert 322 nye smittetilfeller i Norge. Det er 40 flere enn dagen før og 96 færre enn natt til tirsdag forrige uke.

I alt var det ved midnatt natt til tirsdag registrert 36.150 koronasmittede personer her i landet, viser foreløpige tall fra det nasjonale meldesystemet for smittsomme sykdommer (MSIS).

Opec-møte utsatt

Opec-landene ble mandag ikke enige om hvilket nivå oljeproduksjonen skal ligge på framover. Planen var å møtes igjen tirsdag, da med flere andre land til stede – det såkalte Opec Pluss – som blant annet består av Russland.

Nå er møtet utsatt til torsdag, får nyhetsbyrået Reuters opplyst. Utsettelsen er det tydeligste tegnet til nå på uenigheten innen oljekartellet og skal gi partene tid til «videre drøftinger», skriver Bloomberg.