Hvorfor henge ut den som allerede sliter?

Av
DEL

Viser til en artikkel dere har skrevet om «Tobarnsmor som veide opp amfetamin i stua når hun ble tatt». Hvorfor henger dere ut denne personen som mor?

For meg blir dette usmakelig og rett og slett en sørgelig overskrift for å skape mest mulig dramatikk og for å få lesere til å bli nysgjerrige. Dere henger ut mennesker som allerede har fått sin dom og sliter nok med det, så i tillegg drar dere inn at hun er mor for å få flest mulig nysgjerrige mennesker som elsker å lese om andres elendighet til å lese dette. Uthenging og mobbing på andre menneskers bekostning, smakløst og kvalmt!

Hva med barna ? Vet dere egentlig hvilken påkjenning dette allerede er for denne personen? Så skal hele verden få enda mer å snakke om og skape mer elendighet. Dere vet avhengighet er en sykdom på lik linje med mye annet. Men det dere driver med er dårlig journalistikk og mobbing ovenfor mennesker som sliter nok fra før! Dette var å sparke på mennesker som allerede ligger nede og har det tøft! For hvor i all verden er sammenhengen i at hun er en mor som allerede sliter og at hun ble tatt i en leilighet der barna ikke er til stede og at hun gjør ulovlige desperate handlinger for å få råd til å dekke sin egen sykdom som hun i tillegg skal sone sin straff for? Men barna har ikke noe med denne saken å gjøre, dere henger ut mennesker for å få oppmerksomhet i media. Jeg blir kvalm.

Kunne like godt stått «Journalist mobber de svake i samfunnet og bruker barna for oppmerksomhet». Skam dere!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken