Hvem fortjener å få TKs julestjerner i år?

Tidens Krav ønsker å gi oppmerksomhet og velfortjent heder til hverdagshelter. Send oss ditt forslag på hvem som fortjener en ekstra glede til jul. På bildet er sjefredaktør Ole Knut Alnæs og nyhetsredaktør Lise Kristin Valgermo.

Tidens Krav ønsker å gi oppmerksomhet og velfortjent heder til hverdagshelter. Send oss ditt forslag på hvem som fortjener en ekstra glede til jul. På bildet er sjefredaktør Ole Knut Alnæs og nyhetsredaktør Lise Kristin Valgermo. Foto:

Nå inviterer vi Tidens Kravs lesere til å komme med forslag!

DEL

Det er en advents- og juletradisjon at Tidens Krav hver desember deler ut julestjerner til folk på Nordmøre som fortjener en ekstra liten hilsen.

Kanskje gjør personen en stor innsats i lokalsamfunnet? Kanskje er det noen som gjør mye for andre, men som ikke så mange vet om?

Vi ønsker oss tips om alle som bør få litt oppmerksomhet. Kjenner du noen som fortjener en ekstra glede til jul? Slik nominerer du:

Send en e-post til redaksjonen@tk.no. Merk med «Julestjerne» i emnefeltet. Fortell oss så hvorfor akkurat denne personen er en god kandidat. Begrunnelsen skal ikke være lang, men historien må treffe oss på noe vis.

Den første juleblomsten som Tidens Krav delte ut var i 1968. Det var riktignok en juleglede som journalistene Kirsten Smeby og Erik Sandblost kom med den gangen, men intensjonen var som i dag; å gi oppmerksomhet og velfortjent heder til hverdagshelter.

De som får julestjerne blir omtalt i artikler i Tidens Krav i desemberdagene fram mot jul.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken