Gå til sidens hovedinnhold

Hva mener du, Neergaard?

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Leste innlegget ditt i TK om å være på ballen m.h.t. SNR og HMR . Hva mener du egentlig? Snakk i klartekst og ikke i politikervendinger, dette ga ingen mening.

Hva skal du samarbeide med HMR om? Skal fellessykehuset flyttes til Kristiansund eller skal det krympes enda mer på Hjelset og store deler legges inn i kvadratmeterene her? Mulig jeg har tungt for det, men dette må du forklare og likeledes forklare hvordan du skal samarbeide med et HMR som i realiteten ikke vil ha noe samarbeid. Hva hjelper det at dere enstemmig går mot nedlegging av føden når helseforetaket ikke engang bryr seg om et lovlig vedtak fattet av Norges Nasjonalforsamling? Wesen -Steen hadde en kjempemorsom sketsj i sin tid som het «Supperådet», denne har jeg kost meg med og ledd så tårene triller. HMR minner mer og mer om et supperåd etter som millionene (våre felles helsekroner) raser ut i løse lufta, men her er det ikke mye latter, bare tårer.

Les også

Neergaard etter Skanska-brudd: – Nå må vi være på ballen

Tror kanskje vi skal sette ned foten for godt nå og ikke være med på mer sløsing med helsemidler og heller sørge for at vi her på Nordmøre får beholde de helsetjenestene vi har i dag og utvikle disse til glede og gavn for kommende generasjoner.

Hvordan tror du helsetilbudet ville ha vært her i M og R hvis de 600 mill.++, pluss alle lønninger og sluttpakker til direktører, fagsjefer, styreledere, prosjektledere og alle andre som har kommet og gått hadde blitt brukt til vedlikehold og fornying av medisinsk utstyr til beste for pasientene og ansatte?? Skal vi være med på nye 600 mill.++ ?? Sikkert mange med meg som vil ha svar.

Kommentarer til denne saken