Hun blir ny direktør for ekspansiv nordmørsbedrift

Marianne Sundsbø (44) er ansatt som ny administrerende direktør i Nofence, og begynner 1. november 2019.

Marianne Sundsbø (44) er ansatt som ny administrerende direktør i Nofence, og begynner 1. november 2019. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Marianne Sundsbø (44) er ansatt som ny administrerende direktør i Nofence, og begynner 1. november 2019.

DEL

– Å kunne lede Nofence inn i neste fase hvor internasjonal ekspansjon er høyt på prioriteringslisten er utrolig spennende, sier den nye direktøren i Nofence, Marianne Sundsbø, i en pressemelding.

Hun har bakgrunn fra Vind, Orkla og Morgan Stanley. Hun er bosatt i Oslo, men har et småbruk i Nordhordland med geiter som bruker Nofence og kjenner således produktet godt, opplyses det i pressemeldingen.

– Å kunne lede Nofence inn i neste fase hvor internasjonal ekspansjon er høyt på prioriteringslisten er utrolig spennende og jeg gleder meg til å arbeide sammen med alle de ansatte i Nofence for å nå de krevende målene, sier Sundsbø i pressemeldingen.

-Sundsbø har mange års bred erfaring fra roller innen strategi, forretningsutvikling, ledelse og finans. Nofence er på vei inn i en meget viktig ekspansjonsfase hvor denne erfaringen blir verdifull for selskapet, sier styrets leder Olbjørn Kvernberg.

Godt salg

Nåværende administrerende direktør i Nofence Erik Harstad har ledet selskapet gjennom den første kommersialiseringsfasen og vil være en viktig bidragsyter også framover i en annen rolle.

– Vi er derfor svært fornøyd med å få Marianne Sundsbø med på laget. Hun har den helt riktige sammensetningen av kompetanse og vi vet at hun brenner for saken. Samtidig ser vi at hun vil passe godt inn i resten av teamet, sier styreleder Erik Harstad i pressemeldingen.

Nofence-klaven er nå godkjent for geit, sau og storfe i Norge. Klaveproduksjonen for i år er utsolgt (nesten 5000), og det er nå totalt ca. 7000 klaver ute hos kunder i Norge. Salget for neste beitesesong er allerede i gang, opplyses det i pressemeldingen.

I tillegg til å gi en enklere hverdag for den enkelte dyreeier, gir klavene fra Nofence mulighet til å utnytte nye beiteområder som ikke brukes i dag og kan dermed bidra til å hindre og reversere gjengroing.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken