Den 1. mars 2021 er det planlagt oppstart av Sunndal Sparebanks nye avdelingskontor i Kristiansund, og nå avslører sparebanken hvem som har fått jobben til å lede den nye satsingen.

Marit Bergan-Skar kommer fra stilling som rådgiver ved avdelingskontoret til Surnadal Sparebank i Kristiansund, hvor hun har vært ansatt i 15 år. Bergan-Skar kommer da til den nye stillingen med mye kunnskap om markedet i byen, skriver sparebanken i en pressemelding.

– Vi er svært godt fornøyd med å ha fått rekruttert Marit som leder for kontoret, og er overbevist om at hun vil gjøre en solid jobb med å bygge vårt avdelingskontor i Kristiansund, sier administrerende banksjef i Sunndal Sparebank, Jonny Engdahl.

Han fortsetter med si at banken er opptatt av at kvinner er godt representert i ledende stillinger.

– At vi har fått en kvinne til å lede vårt kontor i Kristiansund er veldig stas. Vi er opptatt av å sikre at kvinner er godt representert i ledende stillinger. Fra 1. januar 2021 vil kvinner utgjøre 60 prosent av bankens toppledelse. Når Marit tiltrer sin stilling 1. mars, vil to av tre avdelingskontorer være ledet av en kvinne, sier Engdahl.