Det skriver kultursjef Eigunn Stav Sætre i en pressemelding.

Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder idrett og friluftsliv i Sunndal kommune, en stilling hun har hatt de siste fem årene.

Sponås får med dette ansvaret for hele Atlanten Idrettspark, inkludert Atlanten stadion, øvrige friluftsanlegg og idrettsanlegg i kommunen, Freikollheisen og en rekke andre oppgaver.

– De ansatte ved Atlanten Idrettspark har gjennom den siste toårsperioden levert svært gode tjenester i en krevende situasjon, noe som har gitt gode resultater også i perioder med nedstenging og begrenset adgang for publikum. Nå gleder vi oss til å få ny leder for avdelingen som sammen med de ansatte kan utvikle avdelingen og ansvarsområdet videre, sier Eigunn Stav Sætre, som er glad for å ha fått Sponås med på laget i Kristiansund kommune.

– Hun vil bli en viktig del av lederteamet i kulturenheten, sammen med kulturskolerektor, biblioteksjef og enhetsleder kultur, sier kultursjef Eigunn Stav Sætre.

Sponås gleder seg til å ta fatt på den nye jobben.

– Etter mange fine år i Sunndal kommune, gleder jeg meg til å starte i ny og spennende jobb i nordmørsbyen. Jeg har med meg erfaring og kunnskap som blir viktig å ta med inn i arbeidet og jeg gleder meg aller mest til å treffe og bli kjent med de ansatte på Atlanten idrettspark, sier Siv-Grete Sponås, som tiltrer stillingen 7. mai med første arbeidsdag mandag 9. mai.

– Med kompetanse og erfaring fra offentlig sektor og spesielt fra fagfeltet fysisk aktivitet og friluftsliv, kommer hun også til å ha en nøkkelrolle i den videre aktivitets- og anleggsutviklingen vår, i tett samspill med frivilligheten og andre samarbeidsparter i kommunen, sier Stav Sætre.