Gå til sidens hovedinnhold

Her er den nye festivalsjefen i Molde

Mariann Bjørnelv er ansatt som ny festivalsjef i Moldejazz. Hun kommer fra en stilling som daglig leder av studenthuset Folken i Stavanger, og tiltrer i stillingen som festivalsjef i Moldejazz 1. mars neste år.

Dette kommer fram i en pressemelding fra Moldejazz onsdag ettermiddag.

Bjørnelv er bachelor-utdannet innen hotell- og økonomisk ledelse og har grunnfag musikk i tillegg til universitetsstudier innen kultur og ledelse.

– Mariann har overbevist oss om sitt engasjement, kapasitet og kompetanse knyttet til utvikling og drift av kulturinstitusjoner. Med sitt vinnende vesen og tilgjengelige lederstil har jeg god tro på at hun vil bli tatt godt imot i Moldejazz’ administrasjon, blant de frivillige og i forhold til samarbeidspartnere og byens jazzelskende publikum, sier styreleder Stein Berg Oshaug i Moldejazz i pressemeldingen.

– Moldejazz er jo en bauta i norsk musikkliv, en institusjon som setter standarden og viser vei. Da jobben som festivalsjef dukket opp var det ingen tvil om at dette måtte jeg prøve meg på! Så holdt det helt inn. Det har ikke gått helt opp for meg ennå rett og slett, sier Bjørnelv.

Cecilie Nogva er konstituert festivalsjef fra 1. januar til 1. mars 2021.

Les også

Moldejazz-sjefen bytter jobb

Kommentarer til denne saken