Gå til sidens hovedinnhold

– Heldig at faren til Son er en bedre person enn Ole

Det var høy temperatur på banen underveis i storoppgjøret mellom Tottenham og Manchester United, men det ble også opphetet stemning etter kampen.

[Nettavisen]: Son Heung-min sendte vertene foran, men scoringer fra Fred, Edinson Cavani og Mason Greenwood sikret nok en borteseier for Ole Gunnar Solskjærs menn søndag.

Men kampens store situasjon fant sted kvarteret før pause da Manchester United fikk annullert en scoring etter at VAR hadde sett på en situasjon som skjedde i forkant av scoring.

Scott McTominay brukte en arm i en duell med målscorer Son, som var nok til at sørkoreaneren måtte ned for telling og ble liggende i flere minutter etter hendelsen. Noe som har skapt reaksjoner i etterkant av kampen.

– Sønnen min hadde ikke fått mat

Blant personene som har uttalt seg om avblåsningen er Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær, og nordmannen sparer ikke på kruttet.

– Jeg må si det at hvis det hadde vært min sønn som ble liggende i tre minutter etter en slik duell og trengte hjelp av ti kamerater for å komme seg opp, hadde han ikke fått noe mat hjemme.

Og fortsetter:

– Det sier jeg nå, og det har jeg også ment i andre situasjoner. Vi kan ikke la en slik situasjon ødelegge for prestasjonen vår, og det er jeg veldig fornøyd med at vi viser i dag, forteller Solskjær til Sky Sports.

Skuffet Mourinho

De kommentarene fikk Solskjærs trenerkollega, José Mourinho, til fyre på alle sylindere etter å ha blitt gjenfortalt det nordmannen hadde sagt.

– Jeg må bare si at jeg er veldig overrasket over kommentarene fra Ole, og det har jeg fortalt han da vi møttes for noen minutter siden. Hvis jeg hadde sagt noe som det, hvordan ville folk reagert?, begynner portugiseren til Sky Sports.

Videre fortsetter han på tiraden til treneren for sin tidligere klubb.

– Det er bare trist. Sonny (Son Heung-min) er heldig som har hatt en far som er en bedre person enn Ole. For som far må du alltid passe på at barna dine har mat, uansett hva de gjør. Hvis du så må stjele maten, så gjør du det for at barna dine skal få mat. Jeg har fortalt Ole hvor skuffa jeg er, avslutter Mourinho.

Med søndagens hjemmetap mot Manchester United ser det ut som Champions League-plassen er langt utenfor rekkevidde for José Mourinhos menn. Han dermed en usikker tid i møte som Tottenham-manager.

Kommentarer til denne saken