Heim kommune etter smitte: – Vi anser å ha god kontroll på situasjonen

DEL

I forbindelse med påvist smitte er alle ansatte i Heim kommune som potensielt kan ha blitt utsatt for smitte testet, både med hurtigtest og ordinær test.

Alle testene er negative.

Det melder Heim kommune i en pressemelding sent søndag kveld.

Lørdag meldte kommunen at de «har et nytt smittetilfelle med Covid-19 i Heim kommune. Alle nærkontakter er kontaktet og blir fulgt opp med tanke på karantene og andre tiltak».

– Det er derfor ingen risiko for at andre brukere av tjenestene våre, eller andre ansatte, kan ha blitt smittet. Alle de ansatte, som potensielt kan ha blitt utsatt for smitte, sitter i karantene og blir fulgt opp i henhold til nasjonale retningslinjer når det gjelder karantene og videre testing, uttaler rådgiver/personvernombud i Heim kommune, Eirik Johansen.

Kommunen legger til at smitten øker rundt oss. For å beskytte sine brukere og ansatte best mulig, velger de å innføre bruk av munnbind i hjemmetjenesten i en tid fremover nå, som et føre-var-tiltak.

– Vi anser å ha god kontroll på situasjonen og vi vil oppdatere befolkningen dersom det skulle tilkomme endringer, avslutter Johansen.

Artikkeltags