Gå til sidens hovedinnhold

Heia kjærlighet og mangfold!

Leder Dette er en leder. Lederen gir uttrykk for avisens holdning.

For to år siden ble det for første gang arrangert Pride-parade i Kristiansund, og i år skal kjærlighet og mangfold feires i Surnadal.

Pride er både en folkefest og en mulighet til å synliggjøre sin støtte for at alle skal føle seg inkludert og akseptert. Det handler om å være stolt av hvem man er, uansett. Det gjør at dette er en parade for alle.

Fargerike parader for å feire skeiv kjærlighet har en viktig historisk plass for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner. Fortsatt er det både behov og engasjement for slike parader. I tillegg til at paraden skal stolt vise fram mangfoldet, så er den også med på å sette fokus og skape oppmerksomhet rundt at ikke alle føler seg akseptert.

Denne helgen har vi valgt å fargelegge Tidens Kravs logo, både på avisen og på nett, med regnbuefarger. Dette gjør vi for å vise at vi ønsker et mangfoldig Nordmøre, at vi heier på kjærligheten og at vi heier på dere som fortsatt må kjempe for å bli akseptert.

Så til alle dere som har feiret, eller skal feire Pride denne helgen, ha en utrolig flott feiring! Vi skriver som vi skrev for to år siden, da Tidens Kravs logo ble fargelagt for første gang: Om vi har fått en person til å føle seg stolt over hvem man er i dag, har vi oppnådd det vi ville.

Les også

Super-lørdag i Surnadal: – Denne dagen skal folk huske

Les også

Heiser Pride-flagget likevel

Les også

Den homovennlige presten ble boikottet: – Det var mange som syntes at det var skuffende at jeg kom

Les også

Hareides pride-uttalelser sjokkerte – så sa RBK-treneren unnskyld

Kommentarer til denne saken