Helsvart for KHK

Milos Milosevic og KHK tapte stort hjemme mot St. Hallvard. Foto: Trygve Strand Joakimsen

Milos Milosevic og KHK tapte stort hjemme mot St. Hallvard. Foto: Trygve Strand Joakimsen

Artikkelen er over 5 år gammel

Det må et mirakel til for at KHK skal berge plassen i 1. divisjon. Lørdag ble det 24-35-tap hjemme for St. Hallvard.

DEL

Det ser bekmørkt ut for KHK med tanke på fornyet tillit på nivå to.

Laget ligger nest sist på tabellen med stusselige fire poeng når det gjenstår fem kamper av sesongen. Det er sju poeng opp til trygg grunn. Det sier seg selv at det nærmest blir umulig.

Selv trener Jonatan Magnusson innrømmer nå at det ser uhyggelig tungt ut.

- Mulighetene til å berge plassen er ikke gode. Når vi må vinne resten av kampene når vi kun har to seiere fra før i sesongen, da er det mørkt. Vi måtte egentlig vinne både forrige kamp og denne. Så ender det med to tap. Da er det klart at det begynner å se veldig mørkt ut, sier Magnusson etter lørdagens begredelige hjemmetap.

Ledet lenge

Det startet - nærmest som vanlig - veldig bra i lørdagens hjemmematch. KHK tok kommandoen fra start og var det førende laget det første kvarteret i Braatthallen.

Så begynte de å slurve i forsvar, og St. Hallvard kom mer og mer inn i kampen.

- Du har helt rett, vi starter bra og er best første halvdel av førsteomgangen. Vi gjør altfor mange feil bakover og blir straffet for det. I angrep spiller vi greit de første 30, sier Magnusson.

Lagene gikk til pause på stillingen 11-16 i gjestenes favør.

- Planen var å gå ut og trøkke til skikkelig i starten av andre for å ta igjen forspranget deres. Det greide vi overhodet ikke, sier Magnusson.

Gir alt

Det ble aldri spenning i Braatthallen lørdag ettermiddag. St. Hallvard valset unna og vant fullt fortjent og veldig komfortabelt med 11 mål.

Magnusson innrømmer at det er vanskelig å motivere spillerne til neste kamp når ståa er som den er.

- Klart det er vanskelig. Men samtidig er gutta veldig profesjonelle. Vi har ingen gutter på laget. Vi har håndballspillere som gir alt når de har på seg drakta. Neste kamp er borte mot Kolstad. Da kommer det sikkert 800 på tribunen. Det sier seg selv at det ikke er vanskelig å motivere seg foran noe sånt, sier islendingen.

Det er snart ikke teoretisk mulig for KHK å berge plassen i divisjonen. Det er kun seier som gjelder når rødtrøyene gjester Kolstad.

Kampen spilles i Nidarøhallen førstkommende onsdag klokken 19.30.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags