Raknet i andreomgangen

Martin Flack og KHK tapte med ni mål hjemme mot Viking i Braatthallen søndag kveld.

Martin Flack og KHK tapte med ni mål hjemme mot Viking i Braatthallen søndag kveld.

Artikkelen er over 5 år gammel

KHK leverte en god førsteomgang, men etter hvilen raknet det. Igjen.

DEL

KHK-trener Jonatan Magnusson fnyser av spørsmålet om spillerne hans er for dårlig trent, etter at de nok en gang hadde kapitulert de siste 30.

– Det er ikke kondisjonen som er for dårlig. Det er innsatsviljen det skorter på. Det er skuffende å se på. Jeg forventer full innsats, uansett hva som står på resultattavla, sier Magnusson.

Utover i andreomgangen ble det mindre og mindre spennende å være KHK-tilhenger i Braatthallen. Viking kjørte over kristiansunderne og vant til slutt fortjent og komfortabelt med ni mål. Det stoppet på 26–35.

Selv om de siste 30 var langt under pari, kan KHK glede seg over at de gjennomførte en solid og god førsteomgang.

– Vi visste at de kom til å løpe mye og gå på kontringer. Det greide vi å demme opp for i førsteomgangen. I tillegg vant vi keeperduellen. I andreomgangen var det motsatt, sier Magnusson.

– Jeg er veldig fornøyd med det vi leverer før pause. Etter hvilen er vi dårlige i forsvar, og vi bommer altfor mye foran mål, oppsummerer KHK-treneren.
 

På Viking-laget var det en spiller som er godt kjent blant Braatthallen-publikummet.

Søndagens kamp var Per Christian Værnes' første match i hjembyen siden han forlot KHK til fordel for Stavanger og Viking sist sommer.

Kristiansunderen noterte seg for to scoringer mot gamle lagkompiser.

– Veldig gøy å komme tilbake til Kristiansund. Jeg fikk en veldig fin velkomst av publikum. Det setter jeg stor pris på, sier Værnes.

Selv om det ser mørkt ut, har han tro på at KHK kan berge plassen i 1. divisjon.

– De var mye bedre i dag enn da vi møtte dem hjemme i høst. De har flere spennende spillertyper. Spiller de slik de gjorde mot oss i førsteomgangen i dag, har jeg god tro på at de kan ta de poengene de trenger for å berge plassen.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags