Mye å juble for i Shell Cup

Lars Morten Storbukt (fra venstre), Espen Nummedal Bævre, Adrian Sokalski, Henrik Loe Jensen, Sigurd Sevaldsen, Markus Nordeide, Simon Pedersen, Lars Christian Adriansen, Shams Seifert, Håkon Storbukt, Elias Gjægtvik Mjønes og Kjetil Gimnes var med å vinne i Shell Cup i gutter 14 år.

Lars Morten Storbukt (fra venstre), Espen Nummedal Bævre, Adrian Sokalski, Henrik Loe Jensen, Sigurd Sevaldsen, Markus Nordeide, Simon Pedersen, Lars Christian Adriansen, Shams Seifert, Håkon Storbukt, Elias Gjægtvik Mjønes og Kjetil Gimnes var med å vinne i Shell Cup i gutter 14 år.

Artikkelen er over 5 år gammel

KHK vant to klasser i egen håndballcup.

DEL

I helga har det vært full rulle med håndball i fire idrettshaller i Kristiansund.

Søndag var det finaler i Braatthallen.

Og arrangørklubben Krisitansund HK hadde mye å juble for.

Det var ventet at rødtrøyene ville gjøre det godt i gutter 14 år. Og for tredje år på rad spilte laget seg fram til finale i Shell Cup. Og for tredje år på rad var det Ørland som sto på samme bane.

Trønderne vant det første året. KHK har nå to seiere på rappen.

To gull til KHK

Det startet imidlertid ikke så bra for kristiansunderne. KHK slet i store deler av førsteomgangen, og lå under med fire mål på det meste. Til pause stod det 6-8.

- I andreomgangen måtte vi bare stå sammen som et lag og gutse på videre. Det funket som fjell det! Dette var utrolig moro, sa Sigurd Sevaldsen, som ble kåret til finalens beste spiller.

- Vi var nervøse i starten i dag. I andreomgangen fikk vi luket vekk tullfeilene, og da styrte vi kampen, sa trener Kjetil Gimnes som jublet med gutta da seieren var i boks.

Gode jenter

Jubel ble det også helt på slutten av cupen. Da var det jentene i 12-årsklassen som spilte finale. KHK vant lett 13-5 mot Ranheim 3 i siste kamp. Et lag som KHK hadde slått også i innledende spill.

De talentfulle håndballjentene fra Kristiansund kronet en topp sesong med seier i Shell Cup. Tidligere i vår kunne de samme spillerne juble for seier i kretsserien.

I gutter 15/16 år var det også KHK på banen i finalen, men her måtte arrangørene strekke våpen. Ørsta vant 16-13.

Ranheim imponerte

I gutter 13 år var det Hitra som var best og vant 10-8 mot Rollon/Aksla i finalen. KHK tok bronsen med 13-10 mot Ranheim i siste kamp.

I gutter 13 år var det en ren Ranheim-finalen. Ranheim 2 vant 15-14 mot Ranheim 1.

Også i jenter 13 var det Ranheim som var med i siste kamp. Laget fra Trondheim vant 9-4 mot Fram i finalen.

I jenter 14 år stakk Sparbu av med seieren etter 14-8 mot Ørland i finalen. KHK tok bronsen med seier 9-4 i bronsefinalen.

I jenter 16 fikk vi et nytt bevis på hvor bra det jobbes i Ranheim. I finalen ble det seier 14-8 mot Sverresborg.

Stranda tok bronsen etter seier 12-11 i en jevn og spennende kamp mot KHK.

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags