Gå til sidens hovedinnhold

Han er ny daglig leder i Braatthallen

Rolf Einar Hammeraas (47) er ansatt som ny daglig leder i Braatthallen. Det opplyser styret i Braatthallen i en pressemelding fredag.

Hammeraas har lang erfaring fra kulturlivet i Kristiansund, og ser fram til å ta fatt på jobben i byens storstue. Hammeraas kommer fra jobb som filialsjef i Stena Recycling. Han er på plass som daglig leder i Braatthallen i løpet av sommeren.

– Jeg har gjennom mange år samarbeidet med Braatthallen gjennom blant annet «The Convention». Dette har skapt gode relasjoner til de ansatte i Braatthallen. Jeg gleder meg til å starte i jobben som daglig leder for denne dyktige og kompetente gjengen, sier Hammeraas i pressemeldingen.

Les også

Rådmannen ber Braatthallen stanse ansettelse av ny sjef

Braatthallen er en veldrevet flerbrukshall, men det finnes et stort potensial for videre utvikling, mener Hammeraas. Han vil fokusere på å bruke tid og ressurser på å skape felles verdier, både for Braatthallen og for Nordmøre.

– Vi er veldig fornøyde med at Rolf Hammeraas har takket ja til å tiltre som daglig leder i Braatthallen. Rolf har relevant kompetanse og erfaring kombinert med et brennende ønske for å utvikle Braatthallen i årene framover, sier styreleder Else Gjægtvik.

– Rolf har innsikt i hva både mulighetene og utfordringene innebærer og viser en sterk motivasjon for å komme i gang. Det blir spennende å følge Rolf og Braatthallen i de kommende år.

Les også

Klar for en ny hverdag: – Mange var fortvilet da jeg driblet tunnel på motspillerne inne på egen femmeter

Kommentarer til denne saken