Inviterer til Næringstreffet 2018

DIALOG: Mari Westad er leder i Halsa næringsforening, og deltar på Næringstreffet onsdag 14. mars som næringsforeningen og Halsa kommune arrangerer.

DIALOG: Mari Westad er leder i Halsa næringsforening, og deltar på Næringstreffet onsdag 14. mars som næringsforeningen og Halsa kommune arrangerer.

Kommune og næringsforening arrangerer treff for næringslivet på Halsa skole onsdag 14. mars.

DEL

Næringstreffet ble gjennomført for første gang i fjor og er et samarbeid mellom Halsa kommune og Halsa Næringsforening.

– Vi ønsker å skape en møteplass på tvers for næringsliv, kommune og andre interesserte. Få med deg mye nytt og nyttig, programmet er aktuelt og interessant, vi anbefaler på det varmeste å delta, heter det i invitasjonen

Lokale bedriftsnyheter, digitalisering, tilskuddsordninger, næringsmot og mye mer er på blokka.

– Vi har bestilt smakfull kveldsmat fra Lageret Cafe, så her blir det tid til litt pauseprat og trivsel også. Hvem mottar årets Næringsmot-pris tro? Vi vet den er vel fortjent, vær med og hedre kandidaten, oppfordrer arrangøren.

Arrangementet er gratis og finansiert av Halsa kommune og Halsa Næringsforening.

Programmet for kvelden starter med at ordfører Ola Rognskog skal snakke litt om næringsutvikling og kommunesammenslåing. Videre vil Berit Sollid Storehaug snakke om den nådeløse digitaliseringen.

Rindalshytter kommer for å orientere om det å bygge drømmer, mens Alfred Øverland og Heidi Nakken fra Innovasjon Norge skal fortelle om muligheter for næringslivet når det gjelder prosjektfinansiering.

Bedriftsnytt fra kommunen og spørsmål og dialog om lokalt næringsutvikling med ordstyrer Mari Westad blir sist post på programmet før det blir utdeling av Næringsmot-prisen.

Artikkeltags