Gå til sidens hovedinnhold

Hallo TK!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Det har nylig vært to praktfulle kulturarrangement i Kristiansund. «Debutanten», den profesjonelle danseren, Mads Marsteen Helde, med sitt «Madsey», slo til og fikk kjempesuksess i forbindelse med markeringen av Annets 35 års-jubileum. Noe mindre suksess kan man ikke si det ble for radarparet Sølvi Normann og Inger Lise Bøe. De trakk stappfulle hus i tre dager på rad med sitt «Harda&Doris». Ovasjonene uteble ikke på sosiale media. Men Tk?

Hvor var dere? Er det ikke økonomi til å sende en journalist og fotograf for å skrive om byens multitalenter? Tk har gått i overskudd med cirka 7 millioner, ja du leste riktig, 7 millioner årlig de siste 30 årene, så det argumentet kan man ikke bruke. Kjære Ole Knut Alnæs, er ikke redaktøren og journalistene interessert i kultur som utøves på øverste hylle?

Begge showene er klare for historiebøkene, men burde også vært en del av lokalavisens agenda. Dette bør være siste gangen at noen lokale kunstnere utøver stor kunst på scenen uten at noen journalister i byens eneste lokalavis er til stede.

Kommentarer til denne saken