– Hallo, Jonas Gahr Støre!

Du bør ta en prat med vår ordfører Kjell Neergaard ( AP) og høre på han. Det er ingen skam og snu, skriver Aase Fladseth.

Du bør ta en prat med vår ordfører Kjell Neergaard ( AP) og høre på han. Det er ingen skam og snu, skriver Aase Fladseth.

Av
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg er den damen som snakket med deg for ca. 2 år siden nede ved din bolig i Oslo. Jeg hadde da skrevet brev til deg vedr. lokalsykehuset vårt på Nordmøre. Nå prøver jeg meg igjen.

Det er valg neste år, og i den forbindelse ber jeg deg og Arbeiderpartiet om å ta inn i deres valgprogram bevaring av vårt sykehus i Kristiansund med alle funksjoner! Vi trenger sykehuset slik vi bor. Men dessverre så ser det ikke ut som dere forstår det. Vi bor ved kysten med mye vær og vi har en øybefolkning med lang nok veg til sykehuset slik det er i dag. Likeså dette Helseforetaket bør skrotes! De land som tok denne modellen i bruk har gått bort fra den. Et sykehus er ikke noe forretningsforetakende, det burde dere skjønne. Det skal være der for folket ! Vi på Nordmøre er veldig frustrerte over måten vi blir behandlet på av dette Helseforetaket. Det er en slik forskjellsbehandling til fordel for Molde at vi føler oss som vi ikke betyr noe.Vi er blitt annensrangs borgere.

I vedtektene til det såkalte «Fellessykehuset» står det at ingen funksjoner skulle flyttes fra noen av de to sykehusene før det nye stod ferdig. Hva har de gjort, jo de har nesten robbet vårt sykehus og overført funksjoner til det gamle og kondemnerte sykehuset i Molde! Som ikke er godkjent av brannforskriftene engang. Så de vedtektene er utgått på dato! De kan ikke være bindende slik Helseforetaket durer frem! Så da må vi kunne forlange at vi løses fra disse avtalene som er brutt i øst og vest. Og nå strever vi med å få beholde fødeavdelingen på Nordmøre, for nå har de bestemt at også den skal overføres til Molde. Våre fødende på øykommunene får da over fire timers reiseveg i all slags vær! Likeså tenk å overføre en slik sårbar avdeling, det kjæreste vi har til et nedslitt sykehus! Det er en skam slik vi blir behandlet av dette Helseforetaket!

Kristiansund har vært arbeiderpartistyrt i nesten alle år, og da er det veldig trist at du og dine ikke engang hører på våre politikere. Det var en toppolitiker fra AP som skrev på facebook at han hadde gitt opp ! Og da må dere våkne! Hvis ikke så går det svært dårlig med dere ved valget neste år! Vi har folk som har vært i Arbeiderpartiet i generasjoner som nå vurderer sterkt å melde seg ut! Så jeg ber deg og dine ta inn i valgprogrammet i 2021:

* Bevar Kristiansund sykehus, som er et flott sykehus med alle funksjoner, og skrot denne pengemaskinen Helseforetaket! La kommunene overta driften av sykehusene. Det forlanger folket på Nordmøre! Lytter du og dine ikke til folket på Nordmøre ved valget i 2021, så går dere på en dundrende smell.

Og en ting til, vi savner Trond Giske, det er en politiker som kjenner folket som bor ved kysten, og han var lyttende! Det bør dere tenke hardt på!

Du bør også ta en prat med vår ordfører Kjell Neergaard ( AP) og høre på han. Det er ingen skam og snu !

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken