Gå til sidens hovedinnhold

Hagefest i Villa Viungen

Hagefest, kunstutstilling og mye mer i Villa Viungen i Halsa helga 25. - 27. juni.

Vi har hatt en lang periode med sol og sommer her i Midt-Norge. Og selv om vi nå får en periode med regn og gråvær, håper vi inderlig at sola er tilbake til helga 25.-27. juni. Da arrangeres nemlig den årlige hagefesten ved Villa Viungen i Halsa. Inkludert kunstutstilling. Samt en markering av sanitetskvinnenes 125-års jubileum.

Kunstutstillinga åpnes allerede fredag den 25. juni. Kl 18.00. Med bobler i glassene, som seg hør og bør ved kunståpninger. Det er Halsa Kunstlag som har ansvar for- og har fått flotte kunstnere til å stille ut sine verker i det lille røde huset på Liabø. I år er det Anne Grethe Engstrøm med glasskunst, Solbjørg Kanestrøm med smykker og vesker, samt Kari Stølan med sine flotte maleri som stiller ut. Kunstutstillinga varer fra fredag kveld til søndag ettermiddag, så her er det om å gjøre å ta turen. For dette vil du ikke gå glipp av.

Bugne av folk

Lørdag den 26. juni er det duket for den årlige hagefesten. Fra kl 13.00 vil det forhåpentligvis bugne av forventningsfulle folk. Klare til å endelig kunne møtes til et trivelig samvær i en blomsterpyntet hage full av lekende lett sommerstemning.

Etter nok en koronavår med mange smittevernrestriksjoner og få eller ingen offentlige treffpunkt, skal det nå bli godt å treffe naboer og bekjente igjen. Ute ved Villa Viungen. I trygge omgivelser hvor smittevern er tatt på alvor.

Lekkert og godt

Åh, det skal bli godt å sitte ute ved Villa Viungen med en kopp kaffe i hånda og noe lekkert og godt å bite i fra Mors gryter. Nyte sola (som vi håper dukker opp igjen). Lytte til trivelig musikk. Kose seg. Ungdomsrådet som også er med på dette arrangementet, bidrar med frisk og god baristakaffe, underholdning og ung sommerglede.

Noen pop-up salgsboder med håndverksprodukter dukker også opp i hagen denne lørdagen. Så langt har vi fått bekreftet pop-up fra Lanulva, Ninnis design, Wenche Bergmann, Sin smia med flere. Innimellom alt som foregår ute, må man ikke glemme å stikke inn for å se på kunstutstillingen som står der.

Sanitetsforeningene i Halsa og Valsøyfjord vil ha en liten markering ved Villa Viungen lørdag formiddag. Kl 10.00. I forbindelse med Sanitetsforeningens 125-års jubileums-stafett. En gåtur rundt helseløypa på Liabø er innlagt i dette arrangementet. Så det blir mye som foregår denne lørdagen.

Transport

Helse og mestring avd Liabø vil gjennom sitt prosjekt «Aktivitetstiltak for sårbare, hjemmeboende eldre» sørge for transport for de som ikke kommer seg til Liabø på egen hånd. Så hvis noen har lyst til å ta turen til Liabø for å bli med på alt det som foregår denne lørdagen og mangler transport, er det bare å ta kontakt med Frivilligsentralen.

Arrangementet er et samarbeid mellom Halsa Frivilligsentral, Villa Viungen As, Halsa kunstlag, Halsa Ungdomsråd og Helse og mestring på Liabø. Halsa Sanitetsforening og Valsøyfjord Sanitetsforening sitt arrangement er lagt i forkant av hageselskapet og er med på å synliggjøre at vi er mange som ønsker å vise fram Halsa på sitt aller beste.

Kommentarer til denne saken