Gå til sidens hovedinnhold

Hadde øving da de nye koronatiltakene kom – det blir konsert som planlagt

Kristiansund skolekorps inviterer til julekonsert i Nordlandet kirke på lørdag.

Da regjeringen hadde pressekonferanse om de nye nasjonale tiltakene på tirsdag, satt ungdommene i Kristiansund skolekorps på øving.

Etterpå var det stor spenning om det ville la seg gjøre å gjennomføre lørdagens julekonsert som planlagt. Det har korpset nå bestemt seg for å gjøre.

«Etter svært god dialog med kommuneoverlege Askill Sandvik, landet styret på at lørdagens konsert kan gjennomføres med plassrestriksjoner og ekstra smitteverntiltak», skriver de i en pressemelding.

– Vi følger alle anbefalte smittevernråd, og har stort fokus på smittevern. Vi er likevel veldig glade for å kunne presentere denne konserten for publikum nå, sier styreleder Bente Askestad.

Det er lagt opp til en festettermiddag hvor publikum kan nyte et korps i toppform og drillere som i høst har vunnet NM-tittel.

– Dette blir en opplevelse for både øyne og ører, og ungdommene som deltar presterer på høyt nivå, sier styremedlem Arne Larsen.

I tillegg har korpset fått med seg Benedichte Andersdatter Ranheim som konferansier og sangsolist. Hun er allerede kjent for mange fra sine roller i ulike oppsetninger i regi av Operaen i Kristiansund samt frittstående konserter.

Korpsets dirigent og musikalske leder, Torgeir Andresen, har lagt opp til et program med både tradisjonelle julesanger samt swingende norske og amerikanske juleklassikere.

Les også

Konserten kan gå som planlagt: – Barna gleder seg veldig

Les også

Ingen begrensninger på antall når Vålerenga kommer på besøk

Kommentarer til denne saken