[Nettavisen]: Erling Braut Haaland pryder forsiden til livsstilsmagasinet GQ denne måneden og har fått mye oppmerksomhet for nettopp det.

Nordmannen har blant annet blitt hyllet for stilen han viser fram på bildene i magasinet, skriver Nettavisen.

I intervjuet med GQ snakker han imidlertid om fotball og forteller blant annet litt om tiden under Ole Gunnar Solskjær.

De to jobbet som kjent sammen i Molde, der Haaland tok sine første steg på veien mot å bli en verdensstjerne.

– Det første han sa til meg

Haaland legger ikke skjul på at Solskjær fort kartla hvilke mangler han hadde som spiss da han først kom til rosenes by.

– Det første han sa til meg var at «du kan ikke heade ballen». Det må vi jobbe med, forteller Haaland til GQ.

Manchester City-spissen forklarer videre hvordan Solskjær og hans team derfor utarbeidet et treningsregime, der det konsekvent ble sendt innlegg på hodet til den storvokste spissen.

– Dette var det jeg drev med der i to år. Hele perioden jeg var i Molde. Og det er bra, fordi jeg kunne faktisk ikke treffe ballen og nå scorer jeg med hodet, takket være dem, sier måljegeren videre i intervjuet.

Haaland kom til Molde i 2017 og var der fram til 2019, da han reiste videre til Red Bull Salzburg i Østerrike.

Nå er han i Manchester City og har levert en sensasjonell sesong med 21 ligamål så langt for de lyseblå denne sesongen. Tre scoringer har så langt kommet med hode – mot Crystal Palace, Nottingham Forest og Manchester United.

Pep: – Alle må bli flinkere

De siste kampene har imidlertid jærbuen gått av banen uten scoring og manager Josep Guardiola har sagt i et intervju at City-spillerne kan gjøre en enda bedre jobb med å involvere nordmannen i det offensive spillet.

I tapet mot Manchester United på Old Trafford nylig ble Haaland litt for ofte isolert på topp og måtte trekke ned dypt i banen.

– Vi må bli flinkere til å finne ham, ja. Han hadde bra med berøringer, men det er sant at når vi må se mer etter ham, sier Guardiola ifølge The Mirror.

– Men vi skal klare det. Alle må bidra til at han blir mer involvert. Når vi har ballen, har alle lov til å angripe, sier spanjolen.

Manchester City ligger for tiden som nummer to i Premier League, hele åtte poeng bak Arsenal som topper tabellen.