Gå til sidens hovedinnhold

Gul beredskap i Kristiansund - koronasmittet har besøkt flere av byens utesteder

Et positivt koronatilfelle i en annen kommune i Møre og Romsdal medfører nå en større smittesporing i Kristiansund. Vedkommende har vært i Kristiansund i helgen, og besøkt flere av byens utesteder. Dette kommer fram i en pressemelding Kristiansund kommune har sendt ut tirsdag ettermiddag.

- Vi står i en utfordrende situasjon med økt smitte siste dagene og Kristiansund kommune gått opp til gul beredskap, sier rådmann Arne Ingebrigtsen i pressemeldingen.

Personen som har testet positivt i en annen kommune, har vært innom flere utesteder og kommuneoverlegen ber om at alle som har vært på Sushi Bar i Storgata i tidsrommet 13.30 og 14.30 på lørdag 26. september om å ta kontakt med koronatelefonen for individuell veiledning. Det samme gjelder folk som har vært innom «Bar å sånn» i tidsrommet 17.00 til 18.00 samme kveld. Kommuneoverlegen ber videre om at alle som har vært på Dråper by Jullum lørdag kveld etter klokken 21.00 om å gå direkte i karantene. Vi ber også om at disse tar kontakt med koronatelefonen så raskt som mulig. De som har spist frokost på Scandic Kristiansund søndag 27. september bes være ekstra oppmerksomme på feber og symptomer på luftveisinfeksjon. Dersom noen av frokostgjestene denne dagen kjenner på symptomer, skal de ta kontakt med koronatelefonen (71 57 37 00).

Les også

Smittet var på tre utesteder: Dråper (som nå har stengt), Sushi Bar og Bar å sånn

Les også

Fotballjenter fra Sunndal spiste på Rensvik – hele laget i karantene

Kommentarer til denne saken