Innsendt bidrag: Vi har etter snart to år med opphold fått kommet oss i gang, og vi i Møst revyteater kan ønske alle velkommen til vår premiere 11. november kl. 20.00 i vår storstue Møst Ungdomshus.

Der vil publikum få gjensyn med noe kjente og noe ukjente revyinnslag. «Historiske perler» er tittelen på årets revy.

Møst revyteater er faktisk et av de eldste amatør teater her i landet og det har vært drevet med teater her i Møst i over 100 år. I denne forestillingen vil vi få oppleve tidligere revynummer fra 1970 og fram til i dag, hvor noen av aktørene fra den tiden som fortsatt er med.

På scenen i år er det i alt ti aktører i tillegg til kapellmester, lysansvarlig, en sufflør og et fantastisk samarbeid med Industrikopi (plakat og programblad). Reidun Flatøy og Olav Arne Nylang har ansvaret for regi. Reidun Flatøy står også selv på scenen i år og måtte derfor få med seg en regissør til å hjelpe seg.

Møst revyteater er kjent for å være et jordnær intimteater der aktørene omtrent kan håndhilse med publikum på første rad.

Nok en gang vil vi få bevis på at skuespillerne virkelig byr på seg selv og gir alt. De har i alle år skrevet det meste av stoffet selv, og på sin egen måte tolket det som har skjedd i samfunnet. I tillegg til at de har fått gode ideer etter å selv ha deltatt flere ganger i NM i revy på Høylandet og Midt Norsk Revyfestival på Hemne, og noen tekster har de lånt.

Det har vært et omfattende arbeid å plukke ut stoff da det er ufattelig mange permer med sikkert 1000 revynummer som er tatt vare på. Det er kun for en meget kort tid siden at det siste nummeret ble tatt med, så det har vært en hektisk tid. Nå er det kort tid til premiere og teaterleder Reidun Flatøy er ufattelig glad for at de igjen kan åpne dørene til forestillinger. De kan love at dette er en koronafri revy.

Teaterlederen vil også føye til at vi ønsker oss nye deltakere både på senen og som vil være med oss om det er på musikk, sang eller rett og slett til å komme med ideer og skrive for oss, så er de hjertelig velkomne til å ta kontakt. Revyteatret satser på 100 år til med revy på Møst. Da er det bare å glede seg folkens.