Surnadal Golf Maraton, som ble arrangert for første gang i fjor, er en parturnering over 3 x 18 hull, altså til sammen 54 hull i løpet av dagen. Første utslag på runde 1 er allerede 07.30. Det er cirka én time pause mellom rundene – med avslapping og matservering.

Turneringen spilles alltid første lørdag etter «solsnu», og i 2022 vil dette si lørdag 25. juni, skriver Surnadal golfklubb på sin nettside.

Blant de påmeldte finner vi tidligere Europa Tour-spiller Paul Blaikie, som spiller i par med Marit Kjelås, opprinnelig rindaling som vant verdens største amatørturnering BMW World Golf Cup i Singapore i 2012.

Blaikie er i dag en av landets aller beste golfinstruktører, som også tilbyr sine tjenester i Surnadal Golfklubb, samtidig som han spiller på et meget høyt nivå. Med handicap på +3,0 er han den klart beste spilleren som noen gang har spilt på Surnadal Golfpark.

Vinnerparet får også i 2022 en eksklusiv utenlands golfreise, til Sand Valley i Polen som premier – i tillegg til en flott golfjakke – samt ei god flaske chablis og golfballer.

Og ikke nok med det; vinnerparet får også «wildcard» på Surnadal Golf Maraton 2023, som betyr at man slipper risikoen med å havne på venteliste.

Med god hjelp av turneringssponsor Norske Filter AS serveres også i år både lunsj (burger) og middag (helstekt gris) fra Sylte Gårdsslakteri. Måltidene serveres i pausene mellom rundene.

Startlisten finner du her.