1. mai kommer mer musikk fra Frode Alnæs. Singelen «Du» skal være en vakker og stemningsfull låt som vil kunne bety mye for mange.

– Jeg skrev låten i fjor da kona mi og jeg var igjennom en litt tøff periode med sykdom. «Du» er en slags trøstevise og hyllest til de som stiller opp i vanskelige tider. Det føltes viktig og riktig å gi ut denne låten nå, for det er i vanskelige tider vi trenger hverandre. Og «Du» handler om det, sier Frode Alnæs i en pressemelding fra Grappa Musikkforlag.

«Du» er hentet fra kristiansunderens kommende soloalbum med norske tekster, «Du» er altså første smakebit.

– Alle har kastet seg rundt for å bidra til å ferdigstille låten, til tross for at vi ikke kunne møtes fysisk i disse koronatider. Og alle har levert nydelige bidrag. Så her er det blitt jobbet i diverse studioer rundt omkring i landet, som en dugnad i dugnadstida, sier Alnæs i pressemeldingen.

Med seg på «Du» har Alnæs Thomas Gallatin (trommer), Torjus Vierli (keyboards), Thomas Engebretsen (bass), Tarjei Nysted (fiolin og stryk) og smølværingen Hilde Norbakken (kor).

Frode Alnæs, som er opphavsmann til samtlige av låtene til Dance With A Stranger, har gitt ut flere soloalbum, skrevet musikk til andre artister og levert en rekke bestillingsverk til ulike festspill og festivaler. I 2018 og 2019 besøkte han 60 kulturhus over hele Norge med sin kritikerroste soloforestilling «Min dans med strenger».