Gå til sidens hovedinnhold

Freeskierne lot seg ikke stoppe av lite snø

Foreldre stilte opp og reddet sesong-kickoff.

Søndag skulle de unge freeskierne i Surnadal IL Freeski egentlig ha hatt sesong-kickoff på Rødde folkehøgskole med trampolinehopping og rail på skolens sommeranlegg. Men på grunn av Covid-smitte måtte troppen i siste liten avlyse og omorganisere planene.

- Da tok noen av fedrene i treningsgruppa snøskuffa fatt og lagde en egen liten rail på toppen av Sæterlia som hadde fått litt nysnø den siste uka, opplyser Elinor Bolme i Surnadal IL Freeski.

- To rørelementer ble fraktet opp på lørdag og snø ble med håndmakt flyttet slik at det skulle blir et lite railjam til ungene likevel. Til tross for noe regn utpå lørdagskvelden og godt over ti plussgrader søndag ble arrangementet en suksess, sier hun videre.

I underkant av 20 unger railet i et par timer, til snøen rett og slett var oppbrukt. Innimellom ble de servert både pølser, skuffkake og nystekte sveler av støtteapparatet.

- Enn så lenge fortsetter gjengen med innendørstrening i Surnadal idrettshall på mandager fremover. Men når snøen ankommer for fullt blir de å finne i parken i Surnadal alpinsenter.

Kommentarer til denne saken