Keeper til legevakt, Angvik med to mål

Jan Roger Angvik kom nok en gang på scoringslisten for KFK.

Jan Roger Angvik kom nok en gang på scoringslisten for KFK. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

KFK vant dramatisk kamp på Høddvoll.

DEL

To spillere på hver sin side av banen hadde hovedrollene da KFK mandag kveld slo Hødd 2 på bortebane. Det var KFK-spiss Jan Roger Angvik som markerte seg først, da han rev seg løs i en løpsduell og satte inn 1-0 allerede etter halvannet minutt.

Angvik satte også inn 2-0. KFKs toppscorer kom fri på høyrekanten og satte ballen i mål i lengste hjørne fra ganske skrått hold.

Hødd 2 reduserte, men klarte aldri å hente igjen KFK. Dermed kunne kristiansunderne dra hjem med 2-1-seier i 3. divisjonskampen.

Keeper-kutt

I Kristiansund venter et besøk på legevakta for KFK-keeper Sondre Mehus Lekve. Han fikk et kutt over øyet i 1. omgang og blødde kraftig. I pausen fikk han hjelp av det medisinske apparatet til Hødd, og var klar igjen til 2. omgang.

- Sondre sto en fantastisk kamp, han var helt strålende - med «turban» på hodet, sier KFK-trener Thorry Aakenes, som forteller at keeperen skal få seg en stivkrampesprøyte når han kommer tilbake til Kristiansund mandag kveld.

- Glimrende 1. omgang

Aakenes er naturlig nok fornøyd med at KFK holdt unna og sikret seieren på Sunnmøre. Hødd 2 har tapt fire kamper i år - og to av dem er mot KFK.

- Det var en deilig seier. Vi spiller en glimrende 1. omgang og gjør oppgavene våre. Men Hødd har mange gode spillere, så i pausen var vi ikke sikre. Vi leverer en god 2. omgang der vi slipper til Hødd litt oftere, men ror det i land. Vi blir bedre for hver gang, og det er godt å se, sier Aakenes.

- Vi vinner fortjent. Det var jevnt, men vi setter sjansene, det gjør ikke Hødd. Vi var dyktige foran begge målene, sier KFK-treneren.

Se tabellen i 3. divisjon her (ekstern lenke).

Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags