Høstens første møte i Aure pensjonistforening ble holdt torsdag 25. august på Aure gjestegård. Leder Reidar Lie kunne ønske 15 personer velkommen. Musikerne Ola Nedresæter og Sivert Sandnes var oppmøtt.

Pensjonistenes velkomstsang og «De nære ting» ble sunget. Reidar etterlyste om noen hadde vært på noe spennende i sommer. Det var det flere som hadde vært. Vi fikk høre litt om Savalen. Østlandet og Stavanger med Sør-Hidle. Været hadde visst vært bra.

Det skal være Høstkonferanse 20. september på Thon hotel i Kristiansund. Valgt til å reise ble Reidar Lie, Karen Sundsby, Oddfrid Ledal og Johanne Skaret. Reserve ble Sivert Sandnes. Thore Jarl Lindaas fortalte fra hjemplassen sin Eidestranda. Vi fikk høre om flere generasjoner som hadde vært i aktivitet både med butikk, fiskemottak og annen aktivitet. På sommeren hadde det vært Sjøfestival i 24 år.

Det ble åresalg ved Oddfrid Ledal. Mattida var kommet og bordverset ble sunget. I dag fikk vi en nydelig middag som besto av lammestek med poteter og gode grønnsaker, som dessert fikk vi sviskegrøt med fløtemelk samt kaffe.

Til slutt ble «Mellom bakkar og berg sunget», Reidar Lie takket for oppmøtet og ønsket vel møtt til neste møte som blir torsdag 29. september.

Johanne Skaret, sekretær