Gå til sidens hovedinnhold

For lave straffer for overgrep mot barn

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg blir kvalm av å tenke hvor latterlige lave straffer det er for overgrep mot barn, som stefaren som hadde over 1000 filmer av stedatter og venninnene, 7 mnd og 100.000 i erstatning, er dette en spøk? Folk som forgriper seg på barn etc. burde fått strengeste straff. Punktum. Hva er det som går gjennom hodet på dommere når de gir så lave straffer? Jeg blir så forbannet. Og dessuten er man pliktig til å varsle politi og barnevern om man vet et barn blir mishandlet eller har mistanker om det. Det er loven. Alle er vi brødre og søstre her på jord, men å la pedofile, notoriske gå fri, bytte navn og fortsette som før, gjør meg fysisk dårlig.

Og så har du resten da, det er store mørketall og nå må vi få slutt på mentaliteten «sympatisering for overgripere i retten» og kameraderi. Vil dere virkelig kunne stå for dette som medansvarlige i naturens ånd? Hva med ofrene da, de får livet sitt ødelagt. Depresjoner angst osv, så blir de dømt av samfunnet for det.

Molde bruker Stine Sofies stiftelsesmøte pakkeordninger fra barnehagestadiet. Vestfold også, og det avdekkes mye på tidlig stadium. Kristiansund kommune vil ikke bruke pakkene, hvorfor? Det er jo forebygging. Til alle som vil barn godt, fight back. Krev høyere straffer for pedofili og nettovergrep incest, bygge opp, ikke bryte ned. Og vi må få et strafferegister som staten har hvor du kan søke på din adresse og se om dømte pedofile bor i nærheten.

Jeg har ikke respekt for hvordan rettssystemet fungerer ang utsatte barn, deres rettssikkerhet er viktigere enn pedoers.

Les også

Snikfilmet stedatter og venninnene på badet – politiet fant nesten 1.000 videoer

Kommentarer til denne saken