Gå til sidens hovedinnhold

For første gang i Aure: – Responsen har vært skikkelig bra

Barna fikk se juleforestillingen «Snømannland».

I november 2018 var det premiere på «Snømannland» i Kristiansund. Familiemusikalen ble laget av Marit Dullaert, som siden 1990-tallet har hatt en idé om å lage en forestilling av julekalenderen hun lagde til sine barn.

Nå, tre år senere, er «Snømannland» for første gang vist også i Aure. Det skjedde i Aure Arena onsdag, der over 80 små og store fikk oppleve julefortellingen.

– Som mangeårig snømannvenn med universet i Snømannland ønsker vi å spre ekstra hjertevarme også til barna i Aure. I samarbeid med Marit Dullaert og Colombine inviterte vi derfor alle barnehagebarna i Aure kommune til en miniversjon av den populære forestillingen. Responsen har vært skikkelig bra, sier Bård Munkhaug i Neas.

I miniversjonen av «Snømannland» fikk publikum blant annet møte Snømann nr.1 - Advent. Han styrer juleforberedelsene med stø hånd. Også Nr. 24, selveste Julaften, dukket opp som den mest forfengelige og late, og er vant til at alt legges til rette for ham av de andre.

Lillejulaften er misunnelig på Julaften fordi alt arbeidet som står igjen for å bli ferdig til jul blir lesset på ham. De oppdager at nesen til Julaften er borte – og da kan det hende at jula må avlyses, for Julaften er forfengelig og vil ikke vise seg uten nese!

– I Snømannland er det slik at alle får til jul det de trenger for å ha det bra i hjertene sine. Noen trenger en klem, noen trenger tålmodighet, og noen trenger å le litt. Snømennene finner også ut at det er mer morsomt å være seg selv, i stedet for å være som alle andre, sier Munkhaug.

Torsdag og fredag er det barnehagebarn og skoleelever i Kristiansund som får se miniversjonen av «Snømannland», og forestillingen vises også i Nordic Lights lokaler førstkommende lørdag.

Les også

20 år fra idè til forestilling

Kommentarer til denne saken