I Kristiansund er vi så heldig å ha et badeland hvor vi kan svømme, ta badstue og varme bad.

Badelandet har hele tre tilrettelagte parkeringsplasser, så kalte HC-plasser, hvor de som har fått godkjent HC-parkering kan benytte. Kjempebra at det er noen som tenker, at det er viktig for denne gruppen å benytte seg av tilbudene. Dette vil jo spare kommunen for utgifter på sikt. Slik som tilrettelegging av bolig og at de kan bo lengst mulig i egen bolig.

Men er den tanken gjennomsyret?

Må nok dessverre si nei. På fredagen var 30% av HC-parkeringen opptatt av et ikke registret fartøy (se foto). Arbeid på taket, heter det. I tillegg var markering av arbeidet meget mangelfull. Her kunne du spasere eller kjøre med rullestol under kranen.

Fortsatt opptatt

I dag tirsdag står samme fartøyet der fortsatt og opplysning eller markering er fortsatt mangelfull. Må bare si at dette er en skuffende holdning og ikke i samsvar med oppmerking. Om det er entreprenører eller om det er noen andre som tillater denne praksisen, vet jeg ikke. Kristiansund parkering kan jo ikke skrive ut bot heller, idet fartøyet ikke har registreringsnummer.

Vi er vant til at HC-plassene blir brukt til andre ting, lurer bare på, er dette greit? Husk at trening er ferskvare og det er synd at muligheten blir borte for enkelte. Vi er så vant til å høre vikarierende unnskyldninger at vi har begynt å nummerere dem og denne kommer som nummer 1: «Skulle bare».