Fredag 2. september startet Flyr sin rute mellom Kristiansund og Oslo, men kun én måned senere varslet selskapet at de kom til å legge ned ruten igjen. De siste flyene gikk i oktober.
Flyr opprettholder kun et begrenset antall innenlandsruter i perioden fra november til mars.

Frykter billettprisene vil stige etter Flyr-exit
Torsdag presenterte flyselskapet tallene sine for tredje kvartal. De viser at Flyr tapte 452,9 millioner kroner i løpet av perioden juli–september.
Samtidig varsler selskapet at det vil forsøke å hente inn 430 millioner kroner i en emisjon.

Braathens tilbake på Kvernberget – skal fly charterturister
– Trapper opp til våren
I børsmeldingen skriver Flyr at de tar grep for å redusere pengebruken gjennom vintersesongen, blant annet gjennom å begrense innenlandsrutene til et minimum. Selskapet permitterer også rundt 50 prosent av arbeidsstyrken.
Videre skriver selskapet at etterspørselen etter innenlandsflyvninger i Norge gikk ned fra midten av august. Selskapet forventer at nedgangen i folks kjøpekraft vil føre til lavere etterspørsel, og i tillegg påvirkes selskapet av fortsatt høye priser på flydrivstoff.

Passasjer åpnet nødutgangen – alle på Kristiansund-flyet måtte gå av
Planen er fortsatt at selskapet vil gradvis øke rutetilbudet igjen fram mot sommeren og våren 2023.
– Ved å implementere disse grepene, er vi godt posisjonert til å trappe opp med full styrke for den kommende våren og sommeren, sier styreleder Erik G. Braathen i Flyr i børsmeldingen.
– Har tatt lengre tid enn forventet
Administrerende direktør Tonje Wikstrøm Frislid skriver i en pressemelding at Flyr hadde 667.000 reisende om bord i tredje kvartal og en omsetning på 610 millioner kroner i denne perioden.
– Vi må samtidig erkjenne at det har tatt lengre tid enn forventet å bygge lojalitet blant forretningsreisende på innenlandsruter i Norge. Utvikling av løsninger for distribusjon gjennom reisebyråer har også tatt for lang tid, da våre splitter nye digitale løsninger og bransjens mer tradisjonelle systemer har vist seg vanskeligere å koble sammen enn vi hadde forventet, sier Wikstrøm Frislid.

Dag Runar (44) kjemper for økt flytrafikk på Kvernberget: – Det er en helt genial måte å reise på

I fem år har Ola (60) vært «lufthavnens baron»: – Jeg har ikke angret
