Kristiansund Frivilligsentral inviterer til en hyggelig førjulsstund med Operaens duo Ole Andreas Silseth og Martin Bredin fredag klokken 18.

Konserten – som er et samarbeid mellom Operaen og kulturenheten i Kristiansund – er en del av en turné gjennom DKSS som har gått en runde rundt på alle eldreinstitusjonene.

Til Kirkelandet kirke kommer Wenche Myhre, Jørn Hoel og Emil Solli-Tangen med konserten «Julenatt».

Dette er én av 40 konserter trioen har i førjulstiden, en turné som startet i Kongsberg 24. november og som avsluttes i Oslo 22. desember.

Rune Tylden og Øystein Sandbukt gjester Frei Hornmusikks julekonsert i Frei kirke fredag kveld.

– Julekonserten er et av de musikalske høydepunktene gjennom året, her henter vi fram noen av de fineste perlene fra repertoaret vårt for vårt publikum i adventstiden sier Stein Åge Sørlie, dirigent for Frei Hornmusikk i en pressemelding.

På Atlanten ungdomsskole vises juleforestillingen «Julenatt», som spilles av teaterelevene ved Kristiansund kulturskole. Forestillingen handler om vennskap, mystikk og gammel overtro. Den er skrevet av Linda Kristin Øien, som også har regi.

Kulisser og scenografi er laget av elever på visuell kunst, Kristiansund kulturskole, under veiledning av kunstlærer Eirin Wærås.

TK-KALENDEREN: Se flere arrangementer på Nordmøre her