[Nettavisen]: Manchester United ble ydmyket mot Brentford på lørdag, og tapte hele 0–4.

Flere har gjort narr av klubben på sosiale medier i kjølvannet av flausen. Cristiano Ronaldo, Erik ten Hag og klubbens overgangsvindu har mottatt mest tyn fra de fleste supporterne.

Men Viaplays fotballreporter Jan Åge Fjørtoft hadde en annen vri.

Den smørblide sunnmøringen valgte nemlig å trekke inn tidligere Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær, som for tiden er klubbløs, etter at han fikk sparken fra klubben i 2021.

Den tidligere fotballspilleren trakk fram at Solskjær klarte å komme på andreplass i Premier League for to sesonger siden, med omtrent den samme troppen som ble ydmyket av Brentford.

– Et sted i Norge sitter Ole Gunnar. Kanskje fisker han. Ser på solnedgangen, og tenker antakelig for seg selv: «Hvordan klarte jeg å komme på andreplass i Premier League med disse spillerne? Jeg må være en magiker», skriver Fjørtoft humoristisk på Twitter.

Man kan trygt si at Twitter-meldingen har slått an blant fotballsupporterne i sosiale medier. I skrivende stund har den nemlig fått 50.000 likes, og deles hyppig av både Manchester United-supportere og andre lags fans.

Minner om Mourinho

Også José Mourinho har tidligere snakket om det å komme på andreplass i Premier League med dagens United-generasjon. Portugiseren har nemlig i flere intervjuer uttalt at hans andreplass med klubben i 2018 er en av hans største prestasjoner i managerkarrieren.

Dét kommer fra en mann som har vunnet Premier League tre ganger med Chelsea, og som i tillegg kan slå i bordet med blant annet et La Liga-gull, to seriemesterskap i Serie A og to Champions League-titler.

Ligger sist i Premier League

Manchester United ligger plassert helt nederst i Premier League etter to kamper. De har tapt henholdsvis 1–2 og 0–4 mot Brighton og Brentford i sesongens to første kamper.

Manager Erik ten Hag har dermed en stor oppgave foran seg for å snu skuta på Old Trafford i tiden som kommer.

Klubbens neste kamp er mot erkerival Liverpool mandag 22. august.