Gå til sidens hovedinnhold

Fjerde strake seier for KBK

Kristiansund var det beste laget hjemme mot Lillestrøm søndag og fikk hull på byllen like før full tid. 1-0-seieren gjør at KBK har vunnet fire kamper på rad.

Sesongstarten var vanskelig med to tap på de to første kampene, men Christian Michelsens mannskap har virkelig snudd den berømte skuta de siste kampene.

Søndag vant de sin fjerde strake med 1-0 over Lillestrøm, etter en sen scoring av Bendik Bye. Det betyr at de nå er nummer tre i Eliteserien med 12 poeng etter seks kamper.

– Det holdt igjen. Vi er solide og maler på med angrep på angrep, før vi får hull på det til slutt, sa Bye til Discovery etter kampen.

Sjanser

Hjemmelaget fikk en eventyrlig mulighet like før pause, men headingen fra Brynjólfur Willumsson etter en corner fra to meter gikk på uforståelig vis himmelhøyt over.

Amin Askar fikk så bra klem på et skudd fra 20 meter ti minutter ut i den andre omgangen og skapte problemer for Mads Hedenstad Christiansen. Målvakten måtte gi retur, men snappet ballen foran nesa på Willumsson.

Les også

«Binni» burde ha scoret: – For et bilde på KBKs problemer

Avgjort

Etter å ha presset på for scoring lenge, satt den sju minutter før full tid. Askar skjøt mot mål, og Bye fikk en fot på skuddforsøket til Askar. Dermed endret ballen retning og gikk i mål.

Det var hans andre mål denne sesongen.

LSK er nummer 14 med tre poeng etter fire kamper. De har gitt en seier og tre tap.

Kommentarer til denne saken