Fikk sykler og hjelmer: – Stor takk til alle dere som har bidratt

Fra venstre: Nidal Suleiman, Ibtissam Sayyid, Jomana Al Khaer, Mali Nerbu Løfald, Jorid Rudolfsen, Gunn Elin Røen og Britt May Hollås.

Fra venstre: Nidal Suleiman, Ibtissam Sayyid, Jomana Al Khaer, Mali Nerbu Løfald, Jorid Rudolfsen, Gunn Elin Røen og Britt May Hollås. Foto:

Gamle sykler til nye brukere.

DEL

Surnadal sanitetsforening har samlet inn gode, brukte sykler i samarbeid med Intersport, Gjensidige og NAF. Og på fredag 15. mai fikk Surnadal voksenopplæring og integrering hente syklene som var blitt samlet inn.

Dette melder sanitetsforeningen i en e-post mandag.

– Surnadal sanitetsforening har stått i spissen for samarbeidet. Intersport har tatt imot syklene, sett over og fikset noe småtteri på syklene som nå er klare for nye brukere, forteller miljøveileder Jorid Rudolfsen.

Gjensidige har bidratt med hjelmer til voksne og ungdom. NAF betaler for sju hjelmer til barn og ungdom. NAF vil også holde sykkelkurs for deltagerne som trenger opplæring når været tillater det.

– Surnadal voksenopplæring og integrering er takknemlig for den gode innsatsen av alle partene og er glade for å kunne dele ut syklene til barn, ungdom og voksne. Stor takk til alle dere som har bidratt med sykler, hilser Rudolfsen.

Til slutt videreformidler vi følgende:

Hvis det er noen som har brukte sykler som står bortgjemt, tar sanitetsforeningen med glede imot dem.

Artikkeltags