En mann fra Møre og Romsdal var blant de heldige vinnerne av lørdagens Lotto-trekning. Det skriver Norsk Tipping på sin hjemmeside.

Men hvem det var var det knyttet noe spenning til etter trekningen var over. Norsk Tipping fikk nemlig ikke tak i vinneren. Og den eneste informasjonen som ble gitt om vinneren fra Norsk tipping var at det var en mann fra Møre og Romsdal.

– Vi forsøker fortsatt å nå den heldige fra Møre og Romsdal. Saken oppdateres dersom vi får svar, informererte Norsk Tipping sent lørdag kveld i saken om lørdagens vinnere.

Søndag ettermiddag kom Norsk Tipping derimot i kontakt med ham. Mannen, som er fra Ålesund, var da klar over gevinsten og gledet seg over det.

Fire vinnere

Fire menn delte Lotto-potten lørdag kveld, hver av dem vant 3,7 millioner kroner

Med tallene 18, 6, 14, 25, 2, 10, 24, og 28 på rekka, er det en mann i Møre og Romsdal som kan vente seg telefon fra Norsk Tipping.

– Hamar forsøker nå å kontakte de heldige vinnerne, skrev tippeselskapet på sin hjemmeside noen minutter over klokka 20.

Totalt 337.939 premier er delt ut lørdag kveld, og i tillegg til de fire millionærene er det 26 spillere som hadde seks pluss én rette og med det sikret seg 80.285 kroner.