Vi var en stor gjeng som dro fra Kristiansund morgenen 27. august. Det var en minibuss full med både ukrainske og norske turgåere.

Vi møtte også noen tilreisende, ved parkeringen like ved der stien starter. Vi var en god blanding med aldersspenn fra 15-75 år. Vi var 19 stk turgåere og turledere i følget.

Det var fint turvær med litt overskyet og 12-13 grader i starten. Noen valgte en kort tur og brukte resten av dagen til sopp-sanking, mens resten av gruppen fortsatte opp Ryssdalen i retning Trolltind. På vår venstre side hadde vi Skrommelnebba, og rett fram så hadde vi Ryssdalsnebba. Etter noen drikkepauser og hvilepauser, så var vi oppe på toppen av Trolltinden med sine 1.347 moh. Etter å ha inntatt mat og drikke, så måtte vi selvsagt ta fellesbilde. Vi kom oss greit ned ura i starten, og selv om det var noen slitne bein og såre knær, så kom alle seg ned igjen til bilen i god form.

Hele turen fra start til slutt med pauser tok litt over 5 timer.

Takker alle deltagerne - Torger, Chirla, Leif, Per, Anastasia, Jaroslov, Kylia, Yahor, Abir, Galina, Oleg, Afak, Adrian, Martha, Roman og Gunnar.

En stor takk til sjåfør og turleder Håvard.

Hilsen turleder og referent Erling Kjøl