Det skriver rederiet i en pressemelding.

Havila Polaris og Havila Pollux ble overlevert til Havila Kystruten på Tersan-verftet i Tyrkia forrige uke, og begge skip er nå på vei hjem til Norge.

17. august starter Havila Polaris i rute langs norskekysten, og søsterskipet Havila Pollux settes i rute 23. august. Med det er alle rederiets fire skip i full drift på den historiske kystruten.

– Rederiet markerer dette med å tilby gratis havn-til-havn-reiser på inntil seks timer på alle nye bestillinger fra i dag og ut august. Reiseperioden er 17. august–31. august, heter det i pressemeldingen.

– Endelig i mål

– Det er viktig å feire oppturer, spesielt med de utfordringene vi har støtt på i oppstarten. Vi feirer at vi endelig er i mål med alle fire skip i vårt eie og i rute, og at den historiske kystruten fyller 130 år, sier kommunikasjons- og markedsdirektør Lasse A. Vangstein.

– Vi vet at kystbefolkningen har ventet like lenge som oss på de siste skipene, og ønsker med det å gi de en mulighet til å oppleve norskekystens mest moderne og miljøvennlige skip på nært hold, sier han.

Tilbudet gjelder for alle rederiets fire skip, og billettene må bestilles på rederiets nettsider.