Gå til sidens hovedinnhold

Får støtte fra Equinor: Aure IL tildelt 100.000 kroner

Aure Idrettslag er en av de heldige som mottar 100.000 kroner fra Equinors nye støtteordning til gode tiltak for barn og ungdom.

Det melder Equinor i en pressemelding tirsdag, to dager før jul. Selskapet har lang tradisjon med å støtte frivilligheten i Norge. Både gjennom talent- utviklingsprogrammet Morgendagens Helter på nasjonalt nivå og lokale tildelinger.

I løpet av høsten har Equinor fått inn over 1600 søknader fra foreninger, idrettslag og andre som ønsker å gjennomføre gode tiltak for barn, ungdom og studenter. Hele 56 lag og organisasjoner har i disse dager fått beskjed om at de har fått støtte fra Equinor.

– Det er utrolig gøy å kunne tildele 100.000 kroner til et idrettslag som har et så flott tilbud til barn og ungdom, sier Lena Skogly, direktør for Equinor Tjeldbergodden, og fortsetter:

– Det er viktig for oss å gi noe tilbake til foreninger, lag og andre som gjør noe ekstra for barn og ungdom og lokalsamfunnet, og Aure Idrettslag er et godt eksempel på en klubb som bidrar til aktivitet lokalt.

For Aure Idrettslag kommer pengene utrolig godt med akkurat nå. De skal først og fremst brukes til formål som sikrer et enda bredere tilbud i Aure IL.

– Vi er utrolig glade for å få denne tildelingen pålydende 100.000 kroner fra Equinor. Å bli tildelt en så stor pengegave må være som å vinne i Lotto, og det gjør at vi kan sørge for endra bredere tilbud til våre medlemmer. 2020 har vært et spesielt år også for Aure IL, da er det ekstra stas å bli verdsatt av Equinor på denne måten. Dette var en julegave vi i Aure IL virkelig setter stor pris på, sier May Renate Settemsdal, styreleder i Aure Idrettslag.

Kommentarer til denne saken