Manchester Evening News spurte sine lesere: Bør Ole Gunnar Solskjær bli permanent manager for Manchester United?

65 prosent av de nesten 6.000 som svarte ønsker kristiansunderen som sjef på Old Trafford.

Videre ønsker 32 prosent nåværende Tottenham-manager Mauricio Pochettino som permanent manager, mens én prosent kunne se for seg Englands landslagssjef Gareth Southgate som Man. U.-boss.

Solskjær som tok over som midlertidig manager etter Jose Mourinho har gjort sakene sine bra. Full uttelling. Det er klart brorparten av fansen roser Solskjærs prestasjoner.

Ikke imponert av Ole

En som ikke har latt seg imponere er den tidligere Manchester United-profilen Paul Ince (som senere spilte for blant annet Liverpool, Inter Milan og Wolverhampton).

– La oss være ærlige: Det kunne ikke ha gått mye verre i Manchester United enn før José Mourinho forsvant. Det var en mørk sky over hele klubben, spillerne, supporterne og støtteapparatet. Det påvirket prestasjonene på banen, sier 51-åringen som står bokført med 24 mål på 206 kamper for Man. U.

Ince er ikke snaure enn at han kommer med følgende uttalelser:

– Jeg kunne ha gjort det samme. Det kunne også Steve Bruce. Alle kunne ha gått inn og gjort det Ole har gjort. Det var ikke en vanskelig ting å gi de spillerne frihet, sier Ince ifølge Manchester Evening News.

Uttalelsene har fått den tidligere Liverpool-helten Jamie Carragher til å reagere. Til Sky Sports sier han:

– Før Tottenham-kampen snakket folk om at hvem som helst kunne ha gjort jobben som Ole har gjort. Det er bare sprøyt.

Carragher roser Solskjærs innsats og mener at laget - spesielt i kampen mot Tottenham - var fryktløse. Gløden er tilbake. Takket være Ole Gunnar.

Paul Ince derimot har et annet syn på sakene. Ifølge Manchester Evening News sier han at Manchester United ikke bør ta en forhastet avgjørelse og velge en manager på grunn av de seks seirene, «som stort sett har kommet mot lag på nedre halvdel».

– Derimot, hvis Ole får klubben opp i topp fire og til Champions League-finalen, da blir det noe helt annet.