Barnas skileker kommer til Torvikbukt. Et unikt vinterkonsept der alle barn kan delta uansett ferdighetsnivå.

- Dette er et lavterskeltilbud for alle barn. Dette er ikke kun for de barna som allerede er aktive på ski eller har foreldre som er det. Alle er velkomne til oss, sier Siri Ask Fredriksen Torvikbukt Idrettslag.

Menneskene bak Barnas skileker har i mange år drevet sykkelsportens viktigste rekrutteringsarena, Tour of Norway for kids, et konsept som har samlet opp mot 20.000 barn årlig over hele landet. Nå er de i gang med tredje sesongen av Barnas skileker. Som medarrangør i Torvikbukt har de fått meg seg Torvikbukt idrettslag som står for den lokale forankringen.

- Barnas skileker skal være et sted hvor barn kan møtes og oppleve lek, samhold, idrettsglede og mestring på ski uten prestisje og tidtaking. Med dette arrangementet håper vi å bidra til økt interesse for ski og utendørsaktivitet generelt blant barn i området, sier Siri Ask Fredriksen Torvikbukt Idrettslag.

I løpet vinteren av 2023 skal Barnas skileker besøke opp mot 50 små og store steder over hele Norge, fra Tromsø i nord til Evje i sør. Det er gratis å delta og alle får premier. Barnas skileker tilbyr også utlån av ski, staver og støvler til de som har behov for det.

- Dette er helproffe arrangementer som gjør at barna føler de deltar på VM.

Målgruppen er barn fra 0 til 12 år men eldre barn er selvsagt også velkomne, forteller Siri Ask Fredriksen Torvikbukt Idrettslag. Vi lover å lage en ordentlig skifest for store og små, og vi håper at mange vil være med på festen.

Arrangementet finner sted Gjemneshallen på onsdag den 22. mars klokken 18:00. Påmelding skjer via www.skileker.no.