Norsk næringsliv får i år nærmere 6 milliarder kroner ekstra i strømutgifter på grunn av de skyhøye strømprisene.

Det er NHO som har kommet frem til dette regnestykket, skriver Klassekampen.

– Vi ser med en viss uro på at også mange bedrifter får høye strømkostnader, sier Øystein Dørum, direktør for samfunnsøkonomi i NHO.

Tja... hva skal man si?

NHO står langt fremme i sin iver etter å skape dette «grønne skifte» - nå må deres medlemsbedrifter ta støyten for den økonomiske galskapen hos våre rikspolitikere, godt hjulpet av alle som håper de skal tjene store penger på statssubsidierte grønne tapsprodukter.

Tyskland har «solgt skinnet før bjørnen er skutt» ved å stenge ned sin stabile kraftproduksjon FØR landet har sikret seg nok annen kraft.

Våre rikspolitikere har idiotisk nok «bundet seg til masten» ved å tilslutte seg til Acer, noe som fører til gallopperende strømpriser her i landet.

Litt av en julegave til det norske folk, fra Stortingets representanter og regjeringsmedlemmer.

Klimaspådommer har pågått i 50 år, der det har blitt spådd global oppvarming, men også en ny istid! Ingen av disse spådommene har medført riktighet!

Basert på disse fullstendig feilaktige spådommene, er norske rikspolitikere i ferd med å rasere et velfungerende land.

Er dette grunnet av at norske politikere aldri har blitt selvstendige, er det å ha vært underlagt danskene og senere svenskene, medvirket til at ansvar for eget folk og land ikke er til stede hos dem?

Det er antagelig også grunnen til at Norge er tilknyttet EØS og har godtatt og godtar bevisstløst alle lover og forordninger som kommer fra EU via EØS.

Vi, det norske folk, må kunne forlange at vannet i kraftverkene er vår eiendom og strømmen fra dette vannet skal prioriteres til folk og industri her i landet og det til en rimelig pris.

Nå må LO og NHO begynne å innse at «dette grønne skiftet» er tuftet på spådommer og slutte å snakke klimafantastene på Stortinget og i regjeringen etter munnen.