Engvig gir bort overskudd av boksalg

Generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, Mina Gerhardsen, mottok sjekken fra lege, forsker og forfatter Andreas Engvig fra Kristiansund.

Generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, Mina Gerhardsen, mottok sjekken fra lege, forsker og forfatter Andreas Engvig fra Kristiansund. Foto:

DEL

Lege, forsker og forfatter Andreas Engvig har fått god omtale og oppmerksomhet rundt boka «Demensbrems – god hukommelse hele livet»

Engvig, som er født og oppvokst i Kristiansund, vil gi bort overskudd av inntektene sine fra boka til forsking på demens gjennom Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Tirsdag overrakte han 30.000 kroner i form av en stor pappsjekk til generalsekretær i Nasjonalforeningen for folkehelsen, Mina Gerhardsen.

– Denne boka som Andreas Engvik har skrevet er med på å øke kunnskapen om demens, og det er vi veldig glade for. At Engvig nå vil gi bokoverskuddet til Nasjonalforeningen og forsking på demens er et viktig bidrag til at vi en dag vil kunne finne en kur mot demens, sier Gerhardsen i en pressemelding.

Boka «Demensbrems» er Engvigs første og har allerede fått stor oppmerksomhet i riksmedia. Både VG Helg, Dag og Tid og A-magasinet har viet boka godt med plass.

– Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger. De som har lest den, er veldig fornøyd, sa Engvig i et intervju med Tidens Krav i april.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken