I fjor ble det knapt arrangert turneringer i barnefotballen, men på lørdag kunne det endelig være full rulle også for de minste.

48 lag boltret seg i Eidehallen og i solskinnet på Eide kunstgressbane.

Lagene ble delt inn i kohorter og alt var lagt opp sånn at det ikke skulle være mer kontakt enn nødvendig.

– Det ble en lang dag når vi organiserte det på denne måten, men alt gikk sømløst og i henhold til skjema hele dagen. Alle mottatte tilbakemeldinger fra besøkende har vært svært gode. Om vi skal si det selv så konkluderer vi med at Eide Cup 2021 ble en dundrende suksess, skriver Trygve Eide på Eide og Omegn Fotballklubbs hjemmeside.

Eide gir ros til alle de frivillige som var med for å legge forholdene til rette.

– En stor takk til våre mange frivillige foresatte, spillere, lagledere, trenere og andre med verv i klubben. Ingen nevnt, ingen glemt, men alle kan være stolte av den jobben de har gjort.

– Spesielt hyggelig er det å kunne framheve at våre unge klubbdommere fikk veldig mye skryt for tydelig og god kampledelse.

I tillegg til arrangørklubben, hadde også AK, Bryn, Dahle, Elnesvågen, Ekko/Aureosen, Frei, Kårvåg/Havørn, Malmefjorden, Midsund, Rival og Træff lag med.

Også Søya har gjennomført cup for barn i sommer. 57 lag var med på årets turnering søndag 29. august.

Og kommende helg er det Sunndal IL Fotball som er vertskap. Hydro Cup blir i år en ren cup for lag i barnefotballen. Det er deltakende lag både fra Nordmøre og Romsdal lørdag 11. september.