Gå til sidens hovedinnhold

En Virvelvind kommer til Festiviteten

Tirsdag (8. juni) kommer Teatret Vårt til Festiviteten i Kristiansund med forestillingen Virvelvind, en forestilling basert på Ane Bruns tekster, opplyser kommunens kulturenhet i en pressemelding.

Etter premieren på Virvelvind har 1.800 publikummere fått med seg den kritikerroste forestillingen på Teatret Vårt i Molde og Ålesund.

Ane Brun har sterke røtter i Møre og Romsdal og har nå oversatt egne sanger til dialekt; ut av disse spinner en musikalsk forestilling om å tørre å se livet og kjærligheten i øynene. De gir utspring til en fortelling om levd liv og nye muligheter. Nina Wester har skrevet manus og Simon Revholt arrangert musikken for teatret.

På scenen står Teatret Vårt sitt ensemble og et band spesielt sammensatt for anledningen. I bandet sitter Jo Inge Nes fra Sunndal på perkusjon og Rune Tylden fra Kristiansund på tangenter.

– Vi gleder oss til å kunne spille Virvelvind på turné i mai og juni, det er særlig kjekt at vi kan reise ut i fylket når interessen for forestillingen er så stor, sier teatersjef Kristian Lykkeslet Strømskag i pressemeldingen.

Kommentarer til denne saken