Gå til sidens hovedinnhold

En søndag full av fotball på tk.no

Treningskamp mellom KBK og Aalesund og kickoff fra Slatlem Corner. Det blir med andre ord mange timer med fotball på tk.no i helga.

Førstedivisjonsklubben Aalesund er motstander i siste test før det braker løs i Eliteserien med kamp mot Molde neste helg. Møtet med sunnmøringene starter klokka 16.00 søndag.

SE KAMPEN HER (krever abonnement)

KBK kommer fra tap 0–3 mot Rosenborg på Lerkendal onsdag. De har ennå til gode å score mål i år. Men en hjemmekamp mot AaFK bør være en god mulighet for å åpne målkontoen 2021. Da lagene møttes på Kristiansund stadion i fjor, vant nordmøringene 7–2.

Faris er tilbake

Det er ventet at Michelsen vil stille med et toppet mannskap i helga. Startoppstillingen mot Aalesund vil fort være den samme som i møtet med MFK neste helg.

Gledelig er det også at Pemi Faris er i full trening. Han vil ventelig få spilletid mot Aalesund søndag.

KBK kan også glede seg over at Brynjolfur Willumsson endelig er på vei til Kristiansund. Han fikk torsdag innreisetillatelse til Norge, men vil ikke være klar for trening og kamp før han har tatt flere koronatester og har vært åtte dager i karantene på norsk jord.

Rune Edøy og Lars Helge Høvik kommenterer kampen mot Aalesund. Duoen dukker også opp når Tidens Krav sender kickoff fra Slatlem Corner med sendestart 20.00.

Edøy er programleder, mens Høvik er en av flere gjester som er med i studio. I sendingen får vi blant annet høre hvem Høvik tror vinner årets sesong, og selvsagt også hvor han tror KBK plasserer seg.

SE KICKOFF KBK HER (krever abonnement)

Sendingen søndag kveld varer i 1 time. Det blir høydepunkter fra i fjor, mens selvsagt mest prat om det som venter i år. Trener Christian Michelsen er selvskreven gjest for å gi siste oppdatering før alvoret starter.

Tips om tannpleie

Og fansen kan være med å gi ham råd på direkten. På KBKs hjemmeside er det allerede nå mulighet for å sette opp Drømmeelleveren. Altså det laget som fansen mener Michelsen bør starte med mot Molde.

– Avstemningen pågår gjennom hele sendingen også. Mot slutten vil vi offentliggjøre hvem fansen mener bør spille fra start i seriepremieren, sier Edøy.

Han og fotograf Svein Junge har også vært ute på gata og loddet stemningen hos kristiansunderne før seriestarten.

– Her blir det selvsagt mye fotballprat, men vi kan også love noen gode tips om tannpleie, sier en hemmelighetsfull Rune Edøy og smiler.

Han gleder seg både til søndagen og sesongen som venter. På samme måte som tidligere vil Edøy kommentere alle KBKs kamper i Eliteserien på web-radio i 2021.

Kommentarer til denne saken