Gå til sidens hovedinnhold

En sjelden nyhet: Det blir konsert på kulturhuset!

En aldri så liten lemping på smittevernrestriksjonene var det som skulle til for å kunne arrangere konsert igjen.

Det er Surnadal Kulturhus som kommer med det som i disse koronatider kan karakteriseres som en aldri så liten bombe: Det blir konsert!

Fredag 23. april ikler nemlig mannegjengen Namsos Allstar seg rollen som The E-street Band og inntar kulturhuset på Skei.

Ronny Grannes og Thomas Brøndbo deler på utfordringen med å tolke «The Boss» i en hit-parade som spenner over det meste av Springsteens lange karriere. Sjansen for å få servert din personlige Springsteen-favoritt bør være stor, melder kulturhuset i en pressemelding torsdag.

Namsos Allstar er det man kan kalle et «overskuddsprosjekt», og består av artister fra DDE, Sambandet, Terje Tysland Band, Grannes, samt Thomas, minste blad Brøndbo. Og for å kunne gjenskape den magiske lyden av The E-street Band, er også saksofonist Egil Furre hentet inn i rollen som Clarence Clemons.

Namsos Allstar er:

Thomas Brøndbo, vokal

Ronny Grannes (Grannes), vokal, gitarer

Eskil Brøndbo (DDE), trommer/perc

Egil Furre, saxofon

Eirik Engan (Grannes), trommer/perc

Terje Tranaas (Åge & Sambandet), keyboard

Eivind Berre (DDE), bass

Daniel Viken (DDE/Terje Tysland Band), gitarer

Terje Grande (Grannes/Terje Tysland Band), keyboard

Arrangørene på kulturhuset minner om at følgende smittevernkrav gjelder:

– Det er kun tillate å samle 100 personer innendørs på faste, tilviste sitteplasser i salen. Billettsystemet legger automatisk inn tomme seter mellom hver bestilling.

– Det er anbefalt at arrangement bare skal samle publikum fra egen kommune.

– Husk å holde minst en meter avstand til dem som ikke er i din husstand, ha god håndhygiene og ikke møt opp om du kjenner deg syk.

Kommentarer til denne saken